donderdag 15 mei 2014

Miami, here we come!

Nadat we de laatste twee vakanties in Mexico hebben doorgebracht is het nu tijd voor iets anders. Aangezien we van groot en warm houden is onze keuze gevallen op Florida, met Miami South Beach als standplaats. We gaan voor een dikke twee weken genieten van de omgeving en van de warmte, en omdat we vorig jaar niets bijzonders hebben gedaan met de vakantie hebben we toch wel wat in te halen.

Standplaats
Omdat we houden van eten buiten de deur en van vrijheid hebben we gekozen voor een appartement. Ons appartement ligt bij de beroemde Lincoln Rd in Miami South Beach.


Transportmiddel op de weg
Het transportmiddel is belangrijk in de VS, daar waarderen ze nog wel leuke auto's en is brandstof nog enigszins betaalbaar. Daarom hadden we eigenlijk maar twee opties: een ubergrote SUV (Chevrolet Tahoe, de rest is te klein :-)), of een sportauto. Het is de laatste geworden:

Transportmiddel op het water
Miami Beach, je kunt zeggen wat je wilt, maar er is water in overvloed. En ik ben gek op boten. Daarom konden we het niet laten, we hebben er voor gekozen om een dag de Biscayne Bay, Miami Beach en de Miami River te bekijken vanaf het water. Ons transportmiddel? Een kleine speedboot met relaxbanken zodat Tamara ook tot rust komt :-)

En de rest?
Onze planning is overvol. Er staat van alles op het programma. Everglades, Naples, St Petersburg, St Augustine, Daytona Beach, Key West en noem maar op. Alles behalve pretparken, ook al zijn die ook genoeg in de omgeving. We hebben ook op de route een halve dag Kennedy Space Center ingepland.

1 opmerking: