maandag 8 juni 2015

Florida Part II

Vorig jaar was Florida goed bevallen, echter bleek de tijd dat we daar verbleven toch iets tekort voor wat we allemaal hadden willen bekijken. Het kan natuurlijk niet anders dan dat het nu tijd wordt voor:

We gaan dus voor een 2e keer naar Florida. We vertrekken halverwege juni en komen begin juli weer terug. We verblijven in hetzelfde appartement als waar wij vorig jaar hebben gezeten, een appartement midden in Miami Beach. Voor rustige dagen hebben we geen auto nodig en wanneer we de deur uitstappen staan we recht in tussen het bruisende Miami South Beach. Wat wil je nu nog meer?

We zullen net als vorig jaar proberen dagelijks een blog bij te houden, leuk voor de thuisblijvers, maar ook vooral makkelijk en leuk voor onszelf, je weet nog precies wat je allemaal hebt gedaan.

Voertuig

Om ons te verplaatsen hebben we wederom gekozen voor het paard, vorig jaar goed bevallen en zeer zeker aan te raden mocht je een auto nodig hebben. Bang dat je koffers niet in de kofferbak passen? Wees er niet bang voor, je bent er zeker van dat ze niet gaan passen. Daarom heeft zo'n Mustang ook een achterbank :-).


Wat gaan we dit jaar allemaal bekijken?

We gaan natuurlijk weer een hoop bekijken, waar we vorig jaar een hoop vooraf hadden ingepland gaan we dit jaar iets meer tijdens de vakantie relaxen en minder vastleggen. Een aantal dingen kunnen we natuurlijk niet negeren en hebben vooraf al besloten wat we willen doen.

Natuurlijk de Gator Boys, wie kent ze niet? Regelmatig te zien op Animal Planet en vorig jaar helaas niet aan toe gekomen. Dit jaar zullen we ze niet missen!

De Florida Supercon. Dit jaar in Miami Beach convention center, 5 minuten lopen van ons appartement. Dit gaan we niet missen!

De schietbaan, jezelf uitleven met een hoop leuke hebbedingen :-).

De Everglades, die gaan we nog een paar keer bezoeken. 1 van deze bezoeken zal via Key Largo zijn met een boot. Komen we gelijk nog een keer in het bovenste eiland van de Keys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten