woensdag 17 juni 2015

Dag 2, boodschappen en relaxen.


De eerste ochtend waren we vroeg wakker, net als altijd. Het zal mooi zijn als we een keer stoppen met die verschillende tijdzones, dan zal alles een stuk makkelijker gaan. Vroeg wakker zijn is echter niet heel handig als je niets in de koelkast hebt liggen en nog moet ontbijten. De fatsoenlijke ontbijtplekken zijn pas later open, het ontbijt hebben we dus even uitgesteld en we besloten om maar gelijk wat boodschappen te halen. 1e stop: Walmart. We stappen al rond 7u in de auto, lekker fris windje erbij en komen een half uurtje later aan bij een rustige Walmart. Natuurlijk is het voor meerdere mensen eigenlijk nog te vroeg om de boodschapjes te doen. We parkeren ons paard op het rustige parkeerterrein en halen een aantal spulletjes waaronder een koelbox en wat andere kleine zaken. Voor het voedsel gaan we straks langs de Publix, deze ligt ongeveer een kilometer van ons appartement af en hebben een beter assortiment met eten en drinken.




De terugreis viel een beetje tegen, niet iedereen heeft natuurlijk vakantie, en het blijkt nog aardig druk op de weg te zijn van de Walmart naar Miami Beach, de Walmart ligt namelijk niet in Miami Beach maar in Miami zelf. Wel vlak bij het noorden van Miami beach, maar ik dacht dat de snelweg door Miami wel een stuk sneller zou gaan. Niet dus... Resultaat: file rijden.



Eenmaal terug gekomen bij het appartement hebben we de boodschappen uitgeladen en het ontbijt op dat we bij de Publix hadden meegenomen. Het is tijd om op pad te gaan, we gaan een rondje lopen door Miami South Beach, ff lekker relaxen. We lopen op ons gemakje door Lincoln Rd richting strand waar veel stoelen en tentjes staan maar waar het verder wel lekker rustig is.



Aangekomen op Ocean Drive kopen we een ijsje welke sneller smelt dan dat je hem opkrijgt. Ook hier is het heerlijk rustig, we vervolgen onze ronde om uiteindelijk niet al te laat weer richting Lincoln Road te gaan, we moeten tenslotte ook nog lunchen. We eindigen bij Nexxt en nemen beide een aardige boterham met een vogel. Tamara de kip en ik een kalkoen. We laaien onszelf weer vol en lopen vervolgens richting ons appartement. Het is tijd om ff te relaxen. Aangekomen in het appartement loopt alles gigantisch uit de klauwen, internet werkt niet meer. Ik heb ook wel een bundel voor mobiel internet, maar dat gaat mij een vermogen kosten, snel verhuurder laten weten dat we een probleem hebben, en uiteindelijk krijgen we te horen dat morgen aan het eind van de middag een monteur langs gaat komen.




We besluiten om nog even te gaan shoppen in Miami Beach North (toch nog half uurtje rijden). We hebben de creditcard uiteindelijk weer verder versleten en komen straks weer met meer spullen thuis dan waar we mee vertrokken zijn.


In de avond hadden we bedacht om naar de wok te gaan om de hoek, dit was vorige keer een aantal keer goed bevallen. Helaas, het was druk en chaotisch dit maal, we besloten om toch maar richting Lincoln Rd te gaan om daar een leuk restaurantje uit te zoeken. Uiteindelijk belanden we bij een Grill restaurant en bestellen we beide een vis. Tamara gaat voor de zalm en ik voor de "Catch of the day". Geen idee meer wat ik op had, maar het was lekker :-)




Wat we onszelf wel hadden voorgenomen deze vakantie is meer avond en nacht foto's te maken. In de avond zijn we op pad gegaan met statief en camera, helaas bleek mijn statief niet meer helemaal stabiel te staan, wellicht dat we komende dagen nog ergens een leuke aanbieding tegenkomen :-).









Al met al zijn we redelijk vroeg weer richting appartement gegaan, beide toch aardig vermoeid. Morgen kijken we wel hoe laat we wakker worden, als het op tijd is gaan we naar de Gator Boys.

2 opmerkingen:

  1. Ja daar trapt niemand in natuurlijk. Avondfoto's die mislukken wijten aan een instabiele statief. Een cola op zijn tijd doet wonderen jongen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sinds vandaag een nieuw statief, heb dus geen excuus meer ;-). Kwam er overigens wel achter dat mijn oude statief gewoon niet helemaal goed aangedraaid was bij de kop (natuurlijk had ik de nieuwe al gekocht :-P )

      Verwijderen