donderdag 18 juni 2015

Dag 3, de Gator Boys!

We zijn weer redelijk op tijd wakker, ruim optijd om met de eerste rit van een airboat mee te gaan. We gaan naar de Gator Boys, oftewel Everglades National Park. Een complex waar je kan camperen, airboat varen, zelf varen en natuurlijk kijken naar de alligator show. Gator Boys hebben een eigen show op Animal Planet, we konden het niet overslaan deze vakantie. We stappen rond half 8 in de auto, rekening houden met het verkeer willen we voor 9u aanwezig zijn, vanaf 9 uur zijn ze open. Al met al bleek het verkeer reuze mee te vallen en we komen rond kwart voor 9 aan bij het park. Het is rustig, wij zijn 1 van de eerste die aankomt. We parkeren ons paard op een vrijwel leeg parkeer terrein en gaan de kaartjes regelen voor de airboat tour en de gator show. We zijn benieuwd!





Voordat we naar de airboat gaan kunnen we natuurlijk een mooi fotomoment niet overslaan. Tamara moet er aan geloven.




We maken ons klaar voor de boot, voordat de eerste boot vertrekt moeten we nog zo'n 20-25 minuten wachten. Lang lijkt het erop dat we de enige zijn die mee gaan met de boot.



Uiteindelijk gaat er nog een ander ouder stel mee en een groep van zo'n 12 mensen. Lijkt druk, maar de boot is nog zeer zeker niet vol, er is nog ruimte genoeg. We vertrekken met de boot op het water de everglades in, de route zal zo'n 1 uur in beslag nemen.
 De everglades is een schitterend natuur gebied, en de airboat is zeer zeker een absolute aanrader wanneer je de everglades wilt gaan bekijken!







En natuurlijk hebben ze daar ook alligators, daar doen we het tenslotte natuurlijk ook voor!




Het is ongelooflijk groen in de Everglades, overal waar je kijkt. En natuurlijk op zijn tijd een alligator.





Nadat de airboat tour klaar was konden we door naar de Gator show. Hier gaat iemand optreden met een alligator, meestal is dit iemand die ook meedoet met de show van Gator Boys op Animal Planet. Vandaag was er Chris Gillette van de Gator Boys om de show te geven.






We hebben nog een hoop video materiaal van de Gator Boys, echter is het gewoonweg allemaal te groot en teveel om te bewerken en te uploaden naar het blog, anders gaat het blog straks meer over het bijwerken van het blog dan over de vakantie :-). Ik zal al het video materiaal (inclusief vele gigabytes aan dashcam materiaal) nadat de vakantie is afgelopen thuis uitzoeken en in een apart artikel plaatsen.

Rond 12 uur zat het er weer op, klaar om weer terug te rijden naar Miami Beach. Aan het eind van de middag komen ze het internet repareren en we moeten toch ook nog wat bootschappen doen, dus rijden langs de Publix terug naar het appartement.

De rest van de middag hebben we rustig aan gedaan. In de avond zijn we gaan eten op Ocean Drive. Italiaans dit keer, ik (Ruud) ging voor een pizza en Tamara voor de pasta.



Wat we morgen gaan doen staat nog niet vast, tijdens het schrijven van dit stuk weet ik al wat het is geworden, maar jullie mogen nog eventjes wachten tot het volgende stukje :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten