donderdag 19 juni 2014

Een bezoekje aan de Walmart en Publix

Dag 2 staat in het teken van boodschappen doen. Aangezien we in een appartement zitten en niet in een hotel is het toch wel van belang dat we elke dag ook wel iets kunnen drinken of eten wanneer we "thuis" zijn. Tevens hebben we een aantal spullen nodig welke niet hebben meegenomen vanuit huis.

De ochtend begon vroeg. 7 uur waren we wakker, en pas vanaf 8u konden we voor een ontbijt terecht een restaurant om de hoek. Na het douchen en aankleden heb ik het blog aangevuld (die van gisteren :-)) en zijn we vertrokken voor het ontbijt bij restaurant Balans op Lincoln Road.

Na het ontbijt zijn we richting Walmart gereden (klilk hier voor de route in sneltreinvaart op youtube). Begonnen lekker met de kap open en zijn ook aangekomen met de kap open, maar wel tijdens een kleine regenbui. Op het laatst hadden we helaas niet de mogelijkheid om op tijd ergens te stoppen om het dak dicht te doen. Gelukkig is alles relatief droog gebleven in de auto.

Nadat we bij de walmart de noodzakelijke zaken hebben gekocht zijn we doorgereden naar de Publix waar we de etenswaren hebben gehaald. Deze zit namelijk bij ons bijna op de hoek, dit in tegenstelling van tot Walmart wat ongeveer een dikke half uur rijden is. Terugkomst was al met al een stuk later dan verwacht en al in het begin van de middag. De middag hebben we doorgebracht op Lincoln Road waar we begonnen zijn met het verorberen van een pizza (Ruud) en een broodje voor Tamara met kip en andere zaken waar de italianen een hippe naam voor hebben bedacht, een naam die ik (Ruud) niet heb kunnen onthouden :-).

Wat later op de middag sloeg het weer wederom om naar regen. Helaas, maar wel een mooi moment om even onszelf terug te trekken in ons tijdelijjk verblijf. Wat later op de middag, of eigenlijk begin van de avond, zijn we een stuk gaan lopen door Miami Beach. Ons doel was Maurice Gibb Memorial Park om vandaar uit een kijkje te nemen op de Venetian causeway en een aantal bootjes op het water.

Vanuit het park zijn we met een omweg weer richting het zuiden gelopen om daar, na een korte tussenstop in ons appartement, te eindigen in een wok-restaurantje op Alton rd.



Het eten is tevens de laatste actieve bezigheid voor deze dag. Morgen hebben we een drukke dag voor de boeg waarbij we de Everglades zullen gaan bezoeken. Dat wordt vroeg opstaan! We kunnen in ieder geval nog even genieten van het uitzicht op ons balkon.








2 opmerkingen:

  1. mmmm in ieder geval komen jullie niet om van de honger! Als je na al die dagen nog maar in de auto past! ( heb je altijd de achterbank nog, toch? 9 haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk vandaag ( vrijdag ) een mooie vaardag gehad! We zijn benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen