maandag 15 juni 2020

Dag 7, weekend in Ljubljana

Ons eerste weekend in Ljubljana, we hebben besloten om dit weekend lekker te relaxen. Het worden tussen (in ieder geval deze) kortje blog-stukjes ;-).

Als we wakker worden werk ik eerst een groot deel van het blog bij, ik loop iets achter, en als je veel achter gaat lopen dan gaat het straks niet meer normaal in te halen zijn. Wat later op de ochtend beginnen we met een wandeling door de stad. Het weer zit vandaag weer mee, het zonnetje schijnt lekker.

We beginnen met het Tivoli-park, een plek waar ik het nu op zaterdag eigenlijk wel drukker had verwacht. Het park is echt heel groot, wij wandelen enkel door het kleine stukje bij het centrum.






Er zijn ook verschillende horeca-gelegenheden te vinden. Hier bijvoorbeeld 1 aan een soort vijver.




We lopen vanaf het park het cenrum in. Ook hier lijkt de drukte vooralsnog erg mee te vallen. Het lijkt er zelfs op dat het afgelopen week door de week drukker was dan nu. We maken een mooi rondje door het centrum.








Na een flinke wandeling is het tijd om op een terrasje plaats te nemen met een lekker biertje :-)


Na enkele biertjes op het terras gaan we even terug naar het appartement. In de avond bezoeken we een kleine burger-tent welke ook allemaal lokale speciaalbieren heeft.




Als we hier vertrekken stoppen we nog even bij een klein terrasje dat op de route ligt na het appartement. We zjin echter wel redelijk op tijd (voor een zaterdagavond) weer terug. Morgen gaan we de dierentuin bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten