maandag 23 juni 2014

Dashcam beelden



Inmiddels hebben we al heel wat miles afgelegd in Florida, grotendeels leggen wij de beelden vast met de dashcam , als ik de dashcam dus niet vergeet aan te zetten :-).

Onderstaand een selectie van versnelde opnamen welke we tot nu toe gemaakt hebben. Ik heb deze versneld om het nog enigszins acceptabel te maken om een indruk te krijgen, vergeet niet dat je op sommige stukken anders gewoon een paar uur naar een filmpje moet kijken, dat zal best saai worden :-). Ik heb geen muziek toegevoegd aan de filmpjes om de simpele reden dat Youtube filmpjes met audio blokkeert. Nu kun je binnen Youtube wel een aantal standaard muziek speellijsten toevoegen, maar die bevallen mij niet zo, dus mijn adives is om zelf te zingen tijdens het bekijken van de beelden. Originele geluiden zijn er zoiezo uit gehaald om muziek-rechten problemen te voorkomen (Ja, Youtube is echt moeilijk daarin, ook als muziek van de autoradio te horen is) en omdat het jullie natuurlijk niets aangaat wat wij in de auto tegen elkaar zeggen ;-).

18 juni 2014
Route van Miami South Beach naar de Walmart. Deze was al in een eerder bericht te bekijken, maar om het overzicht compleet te maken nogmaals het filmpje.


19 juni 2014
Route van Miami South Beach naar Shark Valley, mooie, maar erg lange route in de Everglades.


Route van Shark Valley naar Naples Outlet Center. Outlet Center is niet echt druk zoals je op de beelden kunt zien :-)


Route van Naples Outlet Center naar Naples 12th (centrum)


Route van Naples 12th naar Naples Pier, een korte route, maar wellicht leuk om te bekijken.


De lange weg van Naples Pier naar Miami South Beach, op het einde een enorme tropische onweersbui over ons heen. We eindigen in dit filmpje bij de Publix (supermarkt), niet bij ons appartement.



22 juni 2014
Dolphin Mall naar Miami South Beach. Heel erg warm waardoor het lijkt dat de dashcam niet altijd even scherp is. Bij terugkomst staat er politie op onze parkeerplek :-(, deze heb ik overigens met gebalde vuist verzocht om te vertrekken :-D.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten