maandag 23 juni 2014

Dolphin Mall, shopping time!

Zondag besluiten we onze relax dag in te vullen met een bezoekje aan de Dolphin Mall, een groot winkelcentrum in het westen van Miami. We rijden al vroeg weg, met onze gedachten dat de winkels ook wel vroeg open zullen zijn. Dat dachten we dus verkeerd, het was nog erg stil toen wij aankwamen. Wel een voordeel dat we de auto vrij dicht bij de ingang konden parkeren.


Eenmaal binnen is alles nog dicht, op een paar horeca gelegenheden na.

We besluiten om een rondje te lopen en alvast te kijken welke winkels interessant zijn om bij het tweede rondje, wanneer de winkels open zijn, te bezoeken. Een rondje waar we bijna een uur mee bezig zijn geweest, enorm wanneer je het vergelijkt met winkelcentrum in Nederland. We zijn vervolgens nog zo'n dikke 2 uur in het winkelcentrum gebleven om alle interessante winkels leeg te kopen, al met al geen slechte plaats om te shoppen!

Na het shoppen hebben we aan de buitenrand van het winkelcentrum nog een grote voederbak met salade en andere water-beesten naar binnen gewerkt, daar kwam ik ook gelijk achter het feit dat ik geen geheugenkaartje in onze compact-camera had gestopt, de enige camera die we die dag bij hadden. Jammer, want op het interne geheugen kunnen maar 10 foto's opgeslagen worden :-(. Veel foto's kunnen we dus niet laten zien van deze middag...

Na het eten zijn we weer teruggekeerd naar ons appartement waar we een beetje hebben relaxed (lees: Ruud heeft dashcambeelden op het blog geplaatst :-)). 's Avonds hebben we lekker gegeten op Ocean Drive, waar we ook de benodigde Corona's hebben opgemaakt om ons lichaam optimaal te koelen.






Morgen hebben we weer een relaxdagje, en brengen we onder andere weer een bezoekje aan het appartement uit de serie Dexter (nu vanaf de weg) en gaan we een bezoekje brengen aan John U. Lloyd Beach State Park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten